5 Tech Podcasts die je moet luisteren

Podcasts zijn niet iets nieuws want ze bestaan al jaren maar de laatste tijd winnen ze weer enorm in populariteit. Wij hebben een aantal Podcasts voor jou op een rijtje gezet die de moeite waard zijn om te luisteren.

Tech Podcasts

De podcasts in deze editie komen allemaal uit de tech-hoek. Heel veel technologieblogs hebben een of meerdere podcasts die dieper ingaan op onderwerpen van hun blog.

The Vergecast

Dit is de flagship-podcast van Technologiesite The Verge. Elke vrijdag staat er weer een nieuwe aflevering klaar op onder andere YouTube en Soundcloud.

NOS op 3 Tech podcast

Ook onze nationale trots NOS heeft een podcast over technologie. Deze verschijnt elke woensdag/donderdag en heeft elke week een aantal rech-redacteuren aan tafel om over verschillende onderwerpen te praten.
Deze podcast is met een half uurtje wel erg kort, maar dat is dan wel weer handig wanneer je niet zoveel tijd hebt.

What’s tech?

Deze podcast komt ook uit de stal van The Verge en wordt gemaakt door Chris Plant. Deze half uur durende uitzending heeft tot doel om gebeurtenissen, definities en producten op een Jip & Janneke manier.

Tech News Today

Dit is het audio alternatief op de dagelijkse nieuwsbrief. Tech News Today heeft een dagelijkse Podcast waarbij het technieuws van de dag worst besproken door de hosts en verschillende gasten die inbellen.
Lekker informatief en makkelijk om te luisteren.

Too embarrassed to ask

Een ReCode-productie met de twee tech-dames Kara Swisher en Lauren Goode. Elke week beatwoorden ze weer tech gerelateerde vragen die je eigenlijk niet durfde te vragen.

How can I “spring clean” my tech life-.clipular

 

Leave a Reply