Acute aanval van Adele-moeheid


Bent u heel erg fan van Adele en kunt u er maar geen genoeg van krijgen? Dan is deze post misschien niets voor u.
Dit artikel bevat een mening die niet strookt met die van de gemiddelde Adele-fan. U bent gewaarschuwd.

adele tickets

Opeens was ze daar weer, de lieveling van iedereen of het nu een homo of een hetero is. Zodra de naam Adele valt gaan de lippen trillen en fonkelen de oogjes en heel soms valt er een druppeltje spuug uit de mondhoek. Adele is hot en iedereen vind haar geweldig.

Niet bewegen

En ja hoor u kunt het al raden, ik ben geen fan van Adele. Voordat ik uitleg waarom eerst dit. Laten we vooral niet disccussieren over de zangtalenten van deze blonde Britse tank, want die zijn gewoon goed.

Maar daar stopt het voor mij, want er is verder helemaal niks om leuk te vinden. Dit realiseerde ik me tijdens de uitzending van het concert van de BBC op de televisie. Daarin interviewde Graham Norton haar en zong ze een aantal nummers van haar nieuwe cd.

Voor mij ben je als artiest echt goed wanneer je naast het zingen ook een podium weet te gebruiken. Maar Adele bleek tijdens dit hele concert niet meer dan 20 cm naar links of rechts bewegen en ik vraag me waarom?
Kom op ..je bent op televisie ..de hele wereld kijkt naar je ..er zitten fans in de zaal die een nat slipje van je krijgen ook al zijn ze helemaal niet van de vrouwen.

Wanneer elk concert is als dat bij de BBC kun je beter de cd kopen en lekker op de bank gaan liggen, want je hoort namelijk exact hetzelfde. Waarom zou je in godsnaam voor zoiets een paar uur op Ticketmaster gaan hangen voor een kaartje dat je toch niet krijgt, zonde van je tijd.

De jurk

adele 2Nog wat…wie heeft er in godsnaam die jurk voor haar uitgekozen? Het leek wel of ze de bekleding van de stoel van mijn oma had aangetrokken. Misschien dat Kermit de Kikker een carierre als couturier ambieert en dit zijn eerste (mislukte) poging was. Adele is niet slank en dat moet ze vooral ook niet worden want ze is precies goed. Maar deze jurk maakte van Adele een parodie op Miss Piggy.

Moeheid

Waar je ook gaat of staat gaat het wel over deze dame. Geen tv-of radioprogramma zonder deze blonde forse toch wel grappige Britse dame die lekker doet wat ze zelf leuk vindt ( ja dat is een compliment).

Maar iedereen blijkt het nodig te vinden om mij maar te moeten vertellen hoe goed ze wel niet is en ik wel degelijk de cd moet kopen. En dat moet ik want op Spotify of Deezer is deze cd niet te vinden, dus ik MOET de 30 ekkies stuk slaan bij de lokale platenboer. Hou eens op joh.

Ik vind dat jammer want mijn nieuwsgierigheid is al helemaal over en ik begin een beetje afkeer te krijgen van deze verschijning. En dat is helemaal niet leuk, want het is vast een hele lieve meid.

Leave a Reply