Will it Blend 2.0: De hydraulische pers

Echte internetslaven zullen zich de filmpjes van ‘Will it Blend’ wel herinneren. Om de kracht van de blenders te tonen gooide men van alles in het apparaat, inclusief nieuwe iPhones. Maar het kan altijd beter…met een hydraulische pers.

Drukken maar

Er zijn op het onsterfelijke instituut YouTube verschillende kanalen te vinden die de hydraulische pers een virale status willen geven.

Een hydraulische pers is een werktuig dat een hoge druk uitoefent op een voorwerp of op materiaal dat erin wordt gebracht.

Een hydraulische pers is een groot apparaat wat met een onvoorstelbare druk zaken kan samenpersen. Zo is het erg handig om van platte platen staal een moterkap of een autodeur te persen. Daarnaast worden deze persen ook gebruikt om afval samen te persen to bundels die minder ruimte innemen.

Je hebt niet heel veel fantasie nodig om je te bedenken dat er onder deze pers niet alleen metalen malletjes voor de autoindustrie worden geperst, maar dat er na werktijd ook andere zaken onder verdwijnen.

En tot stof zult u wederkeren

En met verdwijnen bedoelen we bijna letterlijk..verdwijnen. Check de onderstaande video maar eens van The Hydraulic Press Channel.

Er blijft helemaal niks over van wat er onder die metalen drukpers terecht komt.

Niet alleen kleine dingen verdwijnen er onder de pers, maar onze slecht engels sprekende chauffeur van de hydraulische pers heeft ook een hekel aan de bowlingbaan.

Let vooral op de uitsmijter aan het einde van de video. Zijn uitspraak is legendarisch .

Letz presz tizz moddafockin snaekz on thiz moddfokink prezz

 

Leave a Reply