Maak nu je eigen Snapchat Geofilter

Snapchat’s leukste functie zijn wel de filters die je op een locatie kunt toevoegen, de zogenaamde Geofilter. Tot voor kort moest je een behoorlijke pro zijn om zoiets te maken, maar Snapchat heeft nu op de website een mogelijkheid om eenvoudig deze filters te maken.

Waarom een Snapchat Geofilter

Een Filter op een locatie is leuk om de Snaps meer ‘schwung’ te geven. Stel je voor dat je geslaagd bent en een dik feest geeft in de tuin en al je vrienden hebt uitgenodigd. Dan is er niks leukers dan een eigen filter voor deze avond te maken.

Hoe maak je een Snapchat Geofilter?

Op geofilters.snapchat.com vindt je een eenvoudige tool die je in de browser een eigen Snapchat Geofilter laat maken. Er zijn zelfs al een paar categorieen waaruit je kunt kiezen die al voor gefabriceerd zijn. Zo heb je nog minder werk te doen.

Maar mocht je zelf aan de slag gaan dan zal het je ook niet al teveel moeite kosten. Wanneer we de screenshot van de tool bekijken ziet er niet moeilijk uit.

Het slechte nieuws

Meer dan dit kunnen we je voolopig nog niet vertellen want deze nieuwe functie is nog niet beschikbaar in Nederland. Wanneer je op de bovengenoemde link klikt zie dat de functie in Nederland nog niet beschikbaar is.

Tot slot moeten we je natuurlijk ook nog even vertellen dat de Geofilters niet gratis zijn. De reporter van The Next Web moest ongeveer 9 dollar neertellen voor een Geofilter rond zijn huis voor 24 uur. Dat zijn geen mega-bedragen en zal niemand tegen houden. Geeft Snap Inc de gelegenheid om betere cijfers te laten zien dan in het eerste deel van het jaar 

Bron

Leave a Reply