Snapchat is down, en de gebruikers ook

storings

Sinds vanochtend heeft de populaire messenger (of was het toch een sociaal netwerk) grote problemen. Snaps willen niet laden, er kan geen video verstuurd worden en de messengerfunctie die hapert.

Volgens de site Downdetector (allestoringen.nl) was er al snel bij om de storing te melden.

snap

 

 

 

snapstoring

Op het moment van schrijven lijkt het of de storing verholpen is en langzaam de service weer beschikbaar is voor zijn gebruikers.

Natuurlijk hebben we het hier ook even gesnapt maar hier lukt het ons nog steeds niet de dienst op de normale manier te gebruiken.  Snaps laden niet en filmpjes krijgen we nog steeds nier verstuurd.

Hulp bij verslaving

Het Twitteraccount @Snapsupport is ook niet erg behulpzaam. Meer dan 7 uur gelden melden ze dat er wat problemen waren maar sindsdien is het erg stil aan de overkant.

Dat Snapchat populair is in Amerika, dat wisten we wel. Maar blijkbaar gaat het hier in Nederland ook erg lekker gezien de rode stippen op de bovenstaande kaart.

Gebruikers gaan soms behoorlijk door het lint ondat ze geen gebruik kunnen maken van Snapchat. Dat geeft op Twitter hele grappige berichten zoals deze:

En dan blijkt maar weer dat Twitter de ‘moeder aller sociale netwerken” is. Want of nu Facebook of Snapchat stuk is, iedereen kan terecht op Twitter en dan wat ze als mens het beste kunnen. Klagen.

:

Leave a Reply