Speel een spelletje en support de rLoop

Je hebt geld nodig voor je crowdsourcing campagne en dan kun je een paar dingen doen. De meest voor de hand liggende methode is geld lenen van iemand maar er zijn ook leukere methodes. Het team van de Hyperloop heeft de leuke weg gekozen en een verslavende game op internet gezet.

Elon Musk

Elon Musk heeft een competitie uitgeschreven waarin verschilende teams de kans krijgen om de ‘pod’ te ontwerpen waarmee deĀ Hyperloop realiteit kan worden. De Hyperloop is een bovengronds hogesnelheids-transport-systeem waarmee snelheden van boven de 700 km/u gehaald moeten worden.

Het bedrijf van Elon Musk , Space X, heeft zijn steun uitgesproken voor dit idee en heeft een competitie in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat dit concept ook werkelijkheid zal worden. Space X neemt zelf niet deel aan deze competitie.

Het is de bedoeling dat deze zomer de teams hun concept kunnen laten zien op een testtrack. Maar als team heb je wel geld nodig om je concept te kunnen bouwen

Speel een spel en doneer

rLoop is een van deze teams en om geld in te zamelen zijn ze een crowdfundingcampagne gestart op Indiegogo.com. Om aandacht te vestigen op deze actie heeft men in het team een simpele maar moeilijke game ontworpen.

rLoop pod

In deze game bestuur je een Pod in de Hyperloop en door het versnellen en remmen en het sturen moet je deze zo lang mogelijk aan de gang houden. En geloof me dat is vreselijk moeilijk….

 

rLoop pod

 

 

Leave a Reply