Support your locals: GabyGaby Mission31

GabyGaby is een Nederlandse kunstenaar die over de grenzen kijkt en in of uit de box denkt, het is maar net hoe het hem uitkomt. Gaby is met een monsterproject bezig, en hij bijna aan de finish…bijna.

Las Vegas say Cheese!

Gaby Zwaan was al eerder te gast in de #ietsmet Podcast waarin hij over zijn project vertelde. Nog even in het kort: hij staat op het punt om Las Vegas op zijn kop te zetten met zijn  hightech project Mission31. De MGM entertainment group gaat een partnership aan met Gaby waarin hij de komende tien jaar grote projecten mag verwezenlijken in de MGM casino’s.

Maar nu heeft Gaby nog 4 maanden over aan het einde van zijn geld, dus hij is bijna op de finish en kan hij zijn projecten gaan starten. Dus het is tijd voor crowdsourcen en inzamelen, omdat het kan en omdat het moet.

tulipmantheride

In “Het geheim van Edam” heeft Gaby zijn eerste stappen gezet naar dit project en ook daar organiseert men een eerste actie met een smaakje om Mission 31 over de streep te trekken.

Dus Gaby Zwaan en Het geheim van Edam nodigen je uit voor een bijzondere middag! Op zondag 22 Mei om 12.30 uur heb je de kans om deel te nemen aan een exclusief en all inclusive ’Tulipman’ 8-gangen Fundraising amuse lunch. Hiermee steun je Gaby en verwent je jezelf met ongelofelijk lekker en verassend eten.

Reserveer, eet en support

Ga daarom subiet (das een oud woord voor Fucking Snel) naar de website van ‘Het geheim van Edam’ en boek een van de 31 plaatsen voor deze bijzondere gelegenheid.

Meer weten over GabyGaby en Mission31 volg hem op Twitter of op Snapchat.

img_20160423_144755.png

 

 

Leave a Reply