The Expanse, diep verhaal, mooie effects #spoilerfree

Science Fiction blijft een populair genre wat betreft films en ook series. Helaas hebben deze onbeperkte mogelijkheden in beeld en special effecten een negatief effect op het verhaal. Juist daarom is The Expanse zo een bijzondere serie.

The Expanse

Deze serie kwam in 2015 oorspronkelijk uit op het ScyFy kanaal en is nu ook te vinden op Netflix. The Expanse is een Science Fiction serie waarbij heel veel aandacht aan het verhaal besteed is.

De rode draad door het verhaal is een samenzwering tegen de aarde die door drie verschillende partijen ontdekt word en deze zal samenbrengen. 
Bij elke verhaallijn hoort een hoofdrolspeler, James Holden spendeert veel van zijn tijd in de ruimte, Chrisjen Avasarato probeert op de aarde de UN te bestieren en Joe Miller probeert als Politieagent binnen de lijntjes van de wet te blijven.

Aandacht

Deze drie verhaallijnen zorgen er wel voor dat je je aandacht bij de serie moet houden. Niet elke aflevering zal even makkelijk zijn om doorheen te komen, maar hou vol want je zal beloond worden.

Terwijl je geconcentreerd kijkt let dan ook op de details van de serie. De special effects zijn niet overdreven en staan in dienst van het verhaal. Erg goed gedaan. 

Leave a Reply